reklam
reklam

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: ‘Risk varsa biz yokuz’ « İzmir Haber TV

28 Mart 2024 - 12:45

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: ‘Risk varsa biz yokuz’

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “İlk kez öğrenciler olmadan bir sınıfta bulundum. Bu inanın çok büyük bir burukluk veriyor. Öğrencilerin feryadını duymalıydınız. ‘Açın artık’ diye bir bağırtı duydum. Risk varsa biz yokuz. Şu anda açılmamasının daha uygun olduğu konusunda ortak bir kanaat oluştu. ‘Uzaktan başlayalım’ dedik. Böyle de devam edeceğiz” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: ‘Risk varsa biz yokuz’
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2020 - 16:15

Covid-19 salgını nedeniyle 18 Eylül Cuma gününe kadar uzaktan yürütülecek yeni eğitim öğretim dönemi, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ilk ders zilini çalmasıyla birlikte başladı.Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni eğitim öğretim dönemine; TRT EBA, EBA üzerinden uzaktan eğitim yöntemiyle bu sabah 09.00 itibariyle başladı. Salgın döneminde okullarda öğrenci bulunmaması dolayısıyla 2020-2021 eğitim öğretim yılı buruk bir biçimde başladı. Ankara’da Muazzez Karaçay İlkokulunda ilk ders zilini çalan Selçuk, “Bugün bizim açımızdan çok özel bir gün. Bir öğretmen için okul açılışı ne demek bunu bir öğretmen kadar bilmek kolay değil. Çocuklarımız için bütün öğretmenlerimizle hazırız. TRT EBA TV’de ders programlarımız hazır. Artık ders başlamış vaziyette. Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18’ine kadar bu şekilde sürdüreceğiz. 21 Eylül için ortaya çıkarılan takvimle ilgili de gerekli işlem sürüyor. Öğretmenlerimiz farklı platformlardan da çocuklarımıza erişim konusunda birtakım çalışmalar yapabilirler. Çocuklarımdan, velilerimizden ricam sürecin başladığı ve bu sürecin gereği olarak evlerimizde çalışma köşelerinin hazırlanması. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.