reklam
reklam

Uyuşturucu kullanırken sosyal medyadan canlı yayın açan kadın gözaltına alındı « İzmir Haber TV

26 Nisan 2024 - 17:12

Uyuşturucu kullanırken sosyal medyadan canlı yayın açan kadın gözaltına alındı

Uyuşturucu kullanırken sosyal medyadan canlı yayın açan kadın gözaltına alındı
Son Güncelleme :

14 Ekim 2022 - 8:16

Uyuşturucu kullanırken sosyal medyadan canlı yayın açan kadın gözaltına alındı İzmir’in Ödemiş ilçesinde sosyal medyadan açtığı canlı yayında, “metamfetamin” olarak bilinen uyuşturucu maddeyi kullanan ve düzeneğinin yapımını anlatan bir kadın, polis tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucu kullanırken sosyal medyadan canlı yayın açan kadın gözaltına alındı

İZMİR – İzmir’in Ödemiş ilçesinde sosyal medyadan açtığı canlı yayında, “metamfetamin” olarak bilinen uyuşturucu maddeyi kullanan ve düzeneğinin yapımını anlatan bir kadın, polis tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı..

Sosyal medya hesabında canlı yayın yapan bir kadının, uyuşturucu madde kullandığı ve düzeneğin nasıl yapıldığını anlattığı görüntüler üzerine, emniyet birimleri harekete geçti. Ödemiş’te yaşadığı ortaya çıkan kadının adresini belirleyen Narkotik Grup Amirliği, şüphelinin evine operasyon düzenledi. 25 yaşındaki A.B. isimli kadını yakalanarak gözaltına alındı. A.B.’nin emniyetteki işlemlerin ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.