reklam
reklam

Sokakta yürürken kurşunların hedefi olan iki kişi hayatını kaybetti « İzmir Haber TV

19 Mart 2024 - 11:04

Sokakta yürürken kurşunların hedefi olan iki kişi hayatını kaybetti

Sokakta yürürken kurşunların hedefi olan iki kişi hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

24 Kasım 2022 - 8:26

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde akraba olan iki kişi, sokakta yürürken otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu öldürüldü. Cinayet şüphelisi kısa süre içinde suç aletiyle birlikte yakalandı.

Güzelbahçe ilçesinde saat 05.00 sıralarında akraba olan Mustafa Aksu ile Mutlu Aksu, sokakta yürürken, otomobilden tabancayla ateş açıldı. Mustafa ve Mutlu Aksu, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. Şüpheli ise otomobiliyle bölgeden uzaklaştı.

HAYATLARINI KAYBETTİLER

Silah sesleri üzerine bölgeye giden çarşı ve mahalle bekçileri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Mustafa Aksu ile Mutlu Aksu’nun öldüğü belirlendi. Mustafa ve Mutlu Aksu’nun cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

ŞÜPHELİ SUÇ ALETİYLE GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, şüphelinin F.A. olduğunu tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, F.A.yı kısa sürede suç aleti silahla yakalayarak gözaltına aldı. F.A., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.