reklam
reklam

İzmir’in İki İlçesinde Yangın « İzmir Haber TV

26 Nisan 2024 - 10:07

İzmir’in İki İlçesinde Yangın

İzmir’in İki İlçesinde Yangın
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2022 - 13:54

İzmir’in Bornova ve Beydağ ilçelerinde bugün öğlen saatlerinde makilik alanda yangın çıktı. Bornova yangını kontrol altına alınırken, Beydağ’da 2 uçak, 2 helikopter ve 11 arazöz ile söndürme çalışmaları sürüyor.

İzmir’in Bornova ve Beydağ ilçelerinde bugün öğlen saatlerinde makilik alanda yangın çıktı. Bornova yangını kontrol altına alınırken, Beydağ’da 2 uçak, 2 helikopter ve 11 arazöz ile söndürme çalışmaları sürüyor.

Saat 14.00 sıralarında Bornova Erzene Mahallesi’ne bağlı Belkahve bölgesinde makilik alanda çıkan yangın, 3 helikopter ve 9 arazözün müdahalesiyle yaklaşık 1 buçuk saatte kontrol altına alındı.

Beydağ Beyköy yakınlarındaki makilik bölgede ise saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 2 uçak, 2 helikopter ve 11 arazöz bölgede söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: ANKA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.