reklam
reklam

TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU İFTARDA BULUŞTU « İzmir Haber TV

26 Nisan 2024 - 05:28

TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU İFTARDA BULUŞTU

TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU İFTARDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

13 Nisan 2023 - 18:14

İstanbul Bayrampaşa WISH MORE OTELDE gerçekleşen iftar yemeğinde karate camiası buluştu. Katılımın yoğun olduğu gözlenen iftar yemeğinde Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi.

 

“Öncelikle ülkemizde gerçekleşen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza allahtan rahmet  yaralılara acil şifalar dilerim”

“Camia olarak üstümüze düşen görev nesye yapacağız. Yapmaya çalışacağız. İstanbul’da ve Bursa’da yapılan karate organizasyonların gelirinin tamamı depremde zarar gören kardeşlerimize iletilmiştir. Desteklerini esirgemeyen büyük camiamıza çok teşekkür ederim.” dedi.

“Bu bağlamda ayrıca 24-30 Nisan 2023 tarihlerde Denizli’de düzenlenecek Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda derece yapan sporcu kardeşlerimiz ülkemizi Balkanlar’da temsil edecek. Biz büyük bir aileyiz. Bu mübarek günde camiamızın iftar yemeğine katılan hocalarıma, sporcu kardeşlerime ve tüm camiamıza teşekkür ederim.Türk karatesi ülkemizin yüz akı olmaya devam edecek .Camiamız büyük camia.” dedi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.