reklam
reklam

Nazilli Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik eğitim desteği sürüyor « İzmir Haber TV

24 Nisan 2024 - 17:39

Nazilli Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik eğitim desteği sürüyor

Nazilli Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik eğitim desteği sürüyor
Son Güncelleme :

21 Ağustos 2021 - 13:53

Nazilli Ticaret Odası’nın (NTO) üyelerine yönelik ticari gelişimlerine destek olmak amacıyla düzenli olarak yürüttüğü eğitim çalışmalarından birisi daha tamamlandı.

Nazilli Ticaret Odası’nın (NTO) üyelerine yönelik ticari gelişimlerine destek olmak amacıyla düzenli olarak yürüttüğü eğitim çalışmalarından birisi daha tamamlandı.

Nazilli Ticaret Odası’nda 2021 yılı için planlanan eğitim takvimi kapsamında, üyelere yönelik ‘Dış Ticarette Operasyon ve Lojistik’ eğitimi düzenlendi. NTO ile işbirliği ve indirim protokolü bulunan özel bir firma ile düzenlenen eğitim, firmanın İzmir ve Rotterdam yetkililerinden Murat Arabacı ve İlham Aday tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleşen eğitimde taşımacılık, depolama, lojistik kavramlarının yanı sıra müşteri hizmetinin lojistik açıdan önemi, lojistik maliyetler ve temel lojistik faaliyetler konularında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca soru cevap bölümüne ağırlık verilerek firmaların lojistik konusundaki öğrenmek istedikleri konular ve sorunlar dinlenerek, üyelere tavsiye ve önerilerde bulunuldu.

“Hedef, bölgenin kalkınması”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, “Nihai hedefimiz bölgemizin kalkınmasıdır. Oda olarak bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda politikalar üreterek sınai, ticari ve sosyal bakımdan ülke kalkınmasına destek sağlamak misyonu çerçevesinde projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kalkınmak ve ürünlerimizi değerinde satmak istiyorsak mutlaka dış pazarlarda var olmalıyız. Bu doğrultuda, gelişen dünyada üretim, planlama ve lojistik yönetimi büyük önem kazanıyor. Bununla birlikte eğitim çalışmalarımız da sürüyor” dedi. – AYDIN

Nazilli Ticaret Odası'nın üyelerine yönelik eğitim desteği sürüyor
Nazilli Ticaret Odası'nın üyelerine yönelik eğitim desteği sürüyor
Nazilli Ticaret Odası'nın üyelerine yönelik eğitim desteği sürüyor
Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.