reklam
reklam

İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama « İzmir Haber TV

28 Mart 2024 - 21:18

İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama
Son Güncelleme :

01 Ekim 2022 - 8:19

İZMİR’in Bayraklı ilçesinde, ev ve depoya yapılan baskında 1 kilo 129 gram esrar ile 63 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İZMİR’in Bayraklı ilçesinde, ev ve depoya yapılan baskında 1 kilo 129 gram esrar ile 63 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli ise tutuklandı.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bayraklı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, E.K. ile A.K.’nin uyuşturucu sattığını belirledi. Harekete geçen ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Baskın sırasında şüphelilerin, evdeki uyuşturucuları balkondan attıkları tespit edildi. Evin çevresinde yapılan aramada, poşet içinde 1 kilo 100 gram esrar bulundu. Depoyu da kontrol eden ekipler, 63 uyuşturucu hap, 29 gram esrar ve 9 milimetre çapında 5 mermi ele geçirdi. Gözaltına alınan E.K ve A.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.