reklam
reklam

İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı « İzmir Haber TV

29 Mart 2024 - 15:57

İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı

İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2021 - 8:23

İzmir’in Selçuk ilçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 9 şüpheliden 7’si tutuklandı.

İzmir’in Selçuk ilçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 9 şüpheliden 7’si tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan teknik takip ve saha çalışmaları neticesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslar için eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda; C.D.(36), B.B.(26), U.K.(46), T.K.(38), Ö.S.(33), Ş.G.(23), O.D.(34), Z.S.(41) ve A.G.(25) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde narkotik köpeğiyle yapılan aramalarda, 150 adet meşelenerek satışa hazır vaziyete getirilmiş toplamda 105 gram metamfetamin maddesi, 7,5 gram esrar maddesi ve 1 adet bong düzeneği ele geçirildi.

Gözaltı işlemlerinin ardından Selçuk Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden A.G isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken C.D.(36), B.B.(26), U.K.(46), T.K.(38), Ö.S.(33), Ş.G.(23) ve O.D.(34) isimli şahıslar ise tutuklandı. Z.S. isimli şüpheli ise Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından salıverildi. – İZMİR

Son dakika haber! İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.