reklam
reklam

İzmir’de sahte etil alkol ve içki operasyonu « İzmir Haber TV

29 Mart 2024 - 11:32

İzmir’de sahte etil alkol ve içki operasyonu

İzmir’de sahte etil alkol ve içki operasyonu
Son Güncelleme :

02 Kasım 2022 - 8:25

İzmir’de sahte etil alkol ve içki operasyonuİZMİR İzmir’de Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşan yılbaşı öncesinde sahte etil alkol ve içki operasyonu düzenlendi.

İzmir’de sahte etil alkol ve içki operasyonu

İZMİR İzmir’de Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşan yılbaşı öncesinde sahte etil alkol ve içki operasyonu düzenlendi. Operasyonda, 11 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Konak ilçe ekipleri tarafından, yaklaşan yılbaşı öncesinde sahte etil alkol ve içkiden kaynaklı zehirlenme ve ölümlerin önüne geçmek amacıyla merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilerek depolanan ve vatandaşlara satışa sunan kaçakçılara yönelik operasyon düzenlendi. Karşıyaka, Konak ve Karabağlar ilçelerinde 4 araç, 1 depo ve 1 işyeri adreslerinde yapılan aramalarda; bin 728 şişe fotokopi TAPDK bandrollü sahte içki, 800 litre sahte etil alkol, bin 843 adet taklit etil alkol etiketi, 300 adet boş etil alkol kolisi, 115 adet içki aroması ele geçirildi. 11 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.