reklam
reklam

İzmir’de ‘Omicron’ varyantı tespit edilen 5 kişi sağlığına kavuştu « İzmir Haber TV

19 Nisan 2024 - 22:05

İzmir’de ‘Omicron’ varyantı tespit edilen 5 kişi sağlığına kavuştu

İzmir’de ‘Omicron’ varyantı tespit edilen 5 kişi sağlığına kavuştu
Son Güncelleme :

20 Aralık 2021 - 12:01

İZMİR Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte ‘Omicron’ varyantına yakalanan 5 kişinin tedavisinin tamamlandığını ve hastalığı hafif semptomlarla atlattığını açıkladı.

İZMİR Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte ‘Omicron’ varyantına yakalanan 5 kişinin tedavisinin tamamlandığını ve hastalığı hafif semptomlarla atlattığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1’i İstanbul’da, 5’i İzmir’de olmak üzere 6 kişide ‘Omicron’ varyantı tespit edildiğini açıklamıştı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir’de ‘Omicron’ varyantı tespit edilen ve evde tedavi gören 5 kişinin hastalığı hafif semptomlarla atlattıklarını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Vali Köşger, tedavileri tamamlanan 5 kişinin sağlığına kavuştuğunu açıkladı.

Öte yandan Bakan Koca, illere göre haftalık koronavirüs vakaları ile ilgili son paylaşımında ise 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayısını İzmir’de 68,47 olarak açıklamıştı. Bu konuyla ilgili de bilgi veren Vali Köşger, son 2 günde İzmir’de vaka sayılarında önemli düşüş yaşandığını ve beklentilerinin, düşüşün ilerleyen günlerde süreceği yönünde olduğunu kaydetti.

İzmir'de 'Omicron' varyantı tespit edilen 5 kişi sağlığına kavuştu

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.