reklam
reklam

İzmir’de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonları: 5 Kişi Tutuklandı « İzmir Haber TV

29 Mart 2024 - 02:48

İzmir’de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonları: 5 Kişi Tutuklandı

İzmir’de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonları: 5 Kişi Tutuklandı
Son Güncelleme :

17 Eylül 2022 - 9:46

İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 7 kişiden 5’i tutuklandı.

İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 7 kişiden 5’i tutuklandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Torbalı ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı. 3 ay süren çalışmaların ardından tespit edilen 7 şahsı yakalamak için 13 Eylül’de eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 82 gram metamfetamin maddesi, 5 gram kubar esrar, 7 adet sentetik hap, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 49 adet tabanca fişeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet av tüfeği ve 9 adet Bong olarak tabir edilen uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirildi.

İşlemleri tamamlanan 7 kişiden 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Kaynak: ANKA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.