reklam
reklam

İZMİR’DE 38 TON KARIŞIMLI AKARYAKIT YAKALANDI « İzmir Haber TV

19 Mart 2024 - 11:18

İZMİR’DE 38 TON KARIŞIMLI AKARYAKIT YAKALANDI

İZMİR’DE 38 TON KARIŞIMLI AKARYAKIT YAKALANDI
Son Güncelleme :

24 Eylül 2022 - 9:00

İZMİR’in Çiğli ve Bornova ilçelerinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 38 ton karışımlı akaryakıt ürünü ele geçirildi.

İZMİR’in Çiğli ve Bornova ilçelerinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 38 ton karışımlı akaryakıt ürünü ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kişi yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bornova ve Çiğli’de araçlarda yakıt olarak kullanımı halinde aracın motor aksamına ve ortaya çıkan gazlarla çevreye ciddi zararı bulunan karışımlı akaryakıt satışı ve dağıtıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Bir ev ve bir iş yerine düzenlenen operasyonda 38 ton karışımlı akaryakıt ürünü ele geçirildi. Operasyon kapsamında M.C., B.S. ve Ö.S. hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.