reklam
reklam

Hurdaya dönen araçtan sağ salim çıktılar « İzmir Haber TV

8 Mayıs 2024 - 18:03

Hurdaya dönen araçtan sağ salim çıktılar

Hurdaya dönen araçtan sağ salim çıktılar
Son Güncelleme :

02 Aralık 2021 - 8:58

İzmir’de ilçesinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yoldan çıkarak takla attı. Emniyet kemeri takılı olan yaşlı çift, kazayı burunları bile kanamadan atlattı.

Payamlı’daki yazlıklarından İzmir’e dönen Mehmet Dağtekin (73) yönetimindeki otomobil, yoldan çıkarak bi randa takla attı. Kaza sonrası bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken, araçtaki eşyalar da yola saçıldı.

Hurdaya dönen araçtan burunları bile kanamadan çıktılar

BURUNLARI BİLE KANAMADI

Bu arada sürücü Mehmet Dağtekin ve eşi Emine Dağtekin’e (68) yoldan geçen vatandaşlar yardım etti. Emniyet kemeri takılı olan yaşlı çift, araçtan çıkarıldı. Hurdaya dönen araçtan sağ çıkan çift, kazayı yara almadan atlattı. Çiftçi kazayı hafif sıyrıklarla atlaması, emniyet kemerinin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Hurdaya dönen araçtan burunları bile kanamadan çıktılar
Hurdaya dönen araçtan sağ salim çıktılar

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.