reklam
reklam

Expo Tech, Türksat’ın desteği ile 14 Eylül’de başlıyor « İzmir Haber TV

25 Nisan 2024 - 02:41

Expo Tech, Türksat’ın desteği ile 14 Eylül’de başlıyor

Expo Tech, Türksat’ın desteği ile 14 Eylül’de başlıyor
Son Güncelleme :

13 Eylül 2022 - 11:45

Türksat’ın iletişim desteği sağlayacağı Expo Tech / Ar-Ge Ür-Ge İnovasyon Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nın ikincisi 14-17 Eylül 2022’de İzmir Fuar alanında düzenlenecek.

Türksat’ın iletişim desteği sağlayacağı Expo Tech / Ar-Ge Ür-Ge İnovasyon Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nın ikincisi 14-17 Eylül 2022’de İzmir Fuar alanında düzenlenecek. Türksat’ın iletişim desteği vereceği fuarda, “Yeşil Mutabakat ve Temiz Enerji” kapsamında 12 panel, 10 konferans, sektör toplantısı, B2B İş Görüşmeleri ve Proje Yarışması (Hackathon – Makeathon – Ideathon) gerçekleşecek. “Yerli Üretim, Global Ticaret” temasıyla düzenlenecek fuar ile sektöründe lider sanayicilerin tedarikçilerle buluşarak iş gücünü büyütmesi ve üretimlerde yerlilik oranının artırılması amaçlanıyor. Expo Tech’de, otomotivden savunma sanayine, tarımdan gıdaya, enerjiden bilişime kadar tüm sektörlerdeki teknolojiyi kullanan üreticiler yer alacak.

 

Teknoparklar, üniversiteler ve organize sanayi bölgelerinde yer alan firmaların ürettikleri, üretimini planladıkları, prototiplerini geliştirip patentini aldıkları ve
üretimine başlayacakları inovatif ürünlerini, kamu kurumları ve büyük teknoloji firmalarıyla birlikte sergileyeceği, sanayi ve teknoloji firmaları ile B2B yapabileceği bir platform oluşturmak amaçlanmaktadır. 
 
Teknolojileri, teknoloji üreticilerini teknoloji alıcılarıyla buluşturan, yeni teknoloji şirketlerini duyuran, farklı endüstrilerden şirketlerin kendilerine yönelik yazılım ve donanım çözümleriyle tanışmasını sağlayacak  Expotech – Ar-Ge Ür-Ge İnovasyon Sanayi ve Teknolojileri Fuarı düzenlenmesi planlanmaktadır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.