reklam
reklam

BALKANLARDA TÜRKİYE RÜZGARI « İzmir Haber TV

26 Nisan 2024 - 02:36

BALKANLARDA TÜRKİYE RÜZGARI

BALKANLARDA TÜRKİYE RÜZGARI
Son Güncelleme :

03 Haziran 2023 - 9:25

26.27.28 Mayıs 2023 tarihlerinde Karadağ Montenegro da düzenlenen 27 Balkan Minik Yıldızlar Karate Şampiyonasında Türkiye Minik Yıldızlar Karate Milli takımımız rekor kırdı.

Genel klasmanda birinci olan mili takım 14 altın, 14 gümüş ve 17 bronz madalya ile tarihi rekor kırdı. 13 ülkeden yaklaşık 1200 sporcunun yarıştığı 27. Balkan Karate Şampiyonasına millilerimizi yalnız bırakmayan Karadağ Büyük Elçisi Sn. Bariş Kalkavan’nın yanı sıra, bölgenin ileri gelen mülkü amirleri de katıldı. Ayrıca Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid UĞUZ’da müsabakaları izledi.

Balkan Karate Şampiyonası için görüşünü aldığımız Türkiye Karate Federasyon Başkanı Av. Dr. Aslan Abid UĞUZ’un  yaptığı açıklamada ;

“Çocuklarımla gurur duyuyorum. 13 ülkenin yarıştığı Balkan Şampiyonasında bütün ülkelerin içinde en başarılı olan sporcularımızın yanı sıra, güçlü hakem kadromuz, federasyonumuzun yönetim kurulu, teknik kurul ve görevli milli takım antrenörlerimiz ve son olarak basın kurulumuz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Uzun zamandır Balkanlar’da yokuz. Bunun sebebi bir önceki yönetim. Malesef Balkan Karate grubundan ayrıldığı için bizde doğal olarak katılamıyorduk. Balkan Karate Federasyonu ülkemizi davet edince, bizde katılma kararı aldık.”

“Türkiye’de derece yapan sporcularımızın maça katkılarından dolayı  adeta ev sahibi biz olduk.  Balkanlar’a damgamızı vurduk. Biz alt yapıya önem veriyoruz. Bakınız aldığımız 45 madalya kanıtıdır.”

“Genel klasmanda ülkemizi bir yapan tüm çocuklarımız , abilerin ve ablalarının peşinden geliyorlar. Başarımız artarak devam edecek inşallah.”

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.