reklam
reklam

Akrobatik hırsız! Kasaya ulaşmak için tezgahın üstünde adeta gösteri yaptı « İzmir Haber TV

29 Mart 2024 - 00:50

Akrobatik hırsız! Kasaya ulaşmak için tezgahın üstünde adeta gösteri yaptı

Akrobatik hırsız! Kasaya ulaşmak için tezgahın üstünde adeta gösteri yaptı
Son Güncelleme :

04 Şubat 2022 - 8:26

İzmir‘in Bornova ilçesindeki bir pastaneye giren hırsız, kasaya ulaşabilmek için tezgah üzerinde ilginç hareketler yaptı. Bu sırada kayıtta olan kamera, bu ilginç anları saniye saniye kayıt altına aldı.

Bornova Yeşilova Mahallesi’nde bulunan bir pastaneye gelen kişi, tezgahın önünde kimsenin olmadığını görünce önce etrafı kontrol etti, ardından bir anda tezgaha boylu boyunca uzanarak para kasasına ulaştı. Kasadan bir miktar para çalan şüpheli, hızla uzaklaştı.

PARALARI ALIP HIZLA UZAKLAŞTI

O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde; tezgaha uzanan hırsızın kasayı açıp bir miktar para aldıktan sonra dükkandan hızla uzaklaşması yer aldı.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Para çekmecesini açık gören iş yeri çalışanları ise durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.