reklam
reklam

NUSRET-2024 Tatbikatı Öncesi Savunma Sanayi Ürünleri Sergilendi « İzmir Haber TV

18 Ekim 2024 - 09:16

NUSRET-2024 Tatbikatı Öncesi Savunma Sanayi Ürünleri Sergilendi

NUSRET-2024 Tatbikatı Öncesi Savunma Sanayi Ürünleri Sergilendi
Son Güncelleme :

21 Eylül 2024 - 12:34

Türkiye’nin ev sahipliğinde 20-29 Eylül tarihleri arasında İzmir Körfezi ve Karadeniz Ereğli açıklarında gerçekleştirilecek NUSRET-2024 Davet Tatbikatı kapsamında, TCG Sancaktar Gemisi’nde savunma sanayi ürünlerinin tanıtımı yapıldı. İzmir Alsancak Limanı’nda düzenlenen basın brifinginin ardından, 12 savunma sanayi firması tarafından geliştirilen ürünler sergilendi.

Öne çıkanlar arasında, Aselsan tarafından üretilen ve yüzde 100 yerli olan “İnsansız Su Üstü Aracı” prototipi yer aldı. Ayrıca, “Deringöz Otonom Sualtı Aracı” da tanıtıldı. Bu araçların su altı sınır güvenliği için tasarlandığı belirtildi. Etkinliğe katılan özel firmalar, Deniz Kuvvetleri için ürettikleri keşif ve savunma sanayi ürünlerini de tanıtarak büyük ilgi topladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.