reklam
reklam

Montundaki pompalıyı çıkartınca çalışanlar neye uğradığını şaşırdı! Tüfekli soygun kamerada « İzmir Haber TV

3 Mayıs 2024 - 08:57

Montundaki pompalıyı çıkartınca çalışanlar neye uğradığını şaşırdı! Tüfekli soygun kamerada

Montundaki pompalıyı çıkartınca çalışanlar neye uğradığını şaşırdı! Tüfekli soygun kamerada
Son Güncelleme :

03 Şubat 2021 - 11:56

İzmir’de akaryakıt istasyonuna giden bir şüpheli montunun içinde gizlediği pompalı tüfeği çıkartarak çalışanlara doğrulttu. Kasada bulunan 2 bin 200 lirayı alan şüpheli olay yerinden kaçtı. Polisler yaptığı inceleme kapsamında şüpheliyi kısa sürede tespit ederek yakaladı.

İzmir’in Bornova ilçesi Yeşilova Mahallesi Kamil Tunca Caddesi üzerindeki akaryakıt istasyonuna saat 02.00 sıralarında gelen şüpheli, montunun içine sakladığı pompalı tüfeği çıkartıp, market bölümündeki çalışanlardan kasayı açmasını istedi.

KASADAN 2 BİN 200 LİRA PARA ALAN ŞÜPHELİ KAÇTI

Kasadaki 2 bin 200 TL’yi alan şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı. Çalışanlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen çok sayıda polis ekibi, Emre K. olduğu belirlenen şüpheliyi kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Soygun anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

POMPALIYI MONTUNUN İÇİNDEN ÇIKARDI

Görüntülerde şüphelinin, montunun içinden çıkardığı pompalı tüfeği çalışanlara doğrulttuktan sonra paraları alıp, hızla kaçması yer alıyor. Şüpheli Emre K.’nin soygun öncesi bir pastane çalışanına doğrulttuğu tüfeği havaya ateşleyip, kaçtığı ortaya çıktı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Montundaki pompalıyı çıkartınca çalışanlar neye uğradığını şaşırdı! Tüfekli soygun kamerada

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.