reklam
reklam

Lezzet Dolu Anlar Kapıda « İzmir Haber TV

20 Eylül 2024 - 13:46

Lezzet Dolu Anlar Kapıda

Lezzet Dolu Anlar Kapıda
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 18:31

Menemen Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Emiralem Çilek Festivali için heyecan dorukta! Bu yıl 14. kez düzenlenecek olan festival için geri sayım başladı. 11-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlik için belediye ekipleri son hazırlıklarını tamamlarken, Emiralemliler de en güzel çileklerini misafirlerine sunmaya hazırlanıyor.

Emiralem Çilek Festivali, Türkiye’nin en lezzetli festivallerinden biri olarak biliniyor. Bu yıl da ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen festivalde, lezzetli çileklerin yanı sıra yöresel ürünler de yer alacak. Çocuklar içinse yüz boyama etkinlikleri, yarışmalar ve sürpriz programlar düzenlenecek.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, festivalin her geçen yıl ziyaretçi rekorları kırdığını belirtti. Emiralem’in bereketli topraklarından çıkan çileklerin, Türkiye’nin dört bir yanına ulaştığını ve hatta farklı ülkelere ihraç edildiğini vurguladı. Pehlivan, bu muhteşem lezzeti tatmak ve çileğin yanı sıra çeşitli ürünleri keşfetmek isteyen herkesi 11-12 Mayıs tarihlerinde Emiralem’e davet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.