reklam
reklam

İzmir’in Aliağa İlçesinde Orman Yangını Kontrol Altına Alındı, Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor « İzmir Haber TV

20 Eylül 2024 - 01:19

İzmir’in Aliağa İlçesinde Orman Yangını Kontrol Altına Alındı, Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor

İzmir’in Aliağa İlçesinde Orman Yangını Kontrol Altına Alındı, Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2024 - 14:42

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Nemport Limanı yakınlarındaki ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı. Yangın, saat 14.30’da başladı ve hızla yayıldı.

Yangının Çıkış Nedeni ve Müdahale:

İhbar üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hemen harekete geçildi. Yangına müdahale etmek üzere bölgeye; 2 helikopter, 8 arazöz, 3 su ikmal aracı, 1 dozer ve 1 yer ekibi gönderildi. Ekiplerin etkili havadan ve karadan müdahaleleri sonucunda alevler kontrol altına alındı.

Soğutma Çalışmaları:

Yangının kontrol altına alınmasının ardından, bölgedeki soğutma çalışmalarına devam ediliyor. Ekipler, olası yeniden alevlenmelerin önüne geçmek için titizlikle çalışıyor. Yangının sebebiyle ilgili ise henüz kesin bir bilgi verilmiş değil.

Yetkililer, bölgede herhangi bir tehlike oluşturmamak adına soğutma çalışmalarını sürdürüyor ve gelişmeleri yakından takip ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.