reklam
reklam

İzmir’de Kiracıya Şiddet Olayında Gelişmeler: Ev Sahibi ve Annesi Serbest Bırakıldı « İzmir Haber TV

20 Eylül 2024 - 01:28

İzmir’de Kiracıya Şiddet Olayında Gelişmeler: Ev Sahibi ve Annesi Serbest Bırakıldı

İzmir’de Kiracıya Şiddet Olayında Gelişmeler: Ev Sahibi ve Annesi Serbest Bırakıldı
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2024 - 12:59

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kiracısının evinin kapısına dayanarak şiddet uygulayan ev sahibi ve annesi hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz perşembe günü yaşanan olayda, ev sahibi Abdülhamit B. (24) ve annesi Havva B. (50), kiracısı Arzu A.’nın (49) yaşadığı dairenin kapısına şiddet uygulayarak, kiracıyı tehdit etti. O anlar binada yaşayan biri tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Olayın Ayrıntıları

İddiaya göre, Abdülhamit B. ve annesi, kiracının kapısına gelerek demir ayakkabılığı kırdı ve kapıyı tekmeleyip yumrukladı. Ev sahibinin, “3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın” şeklinde bağırarak kiracıyı tehdit ettiği bildirildi. Kapıyı kilitleyen kiracı Arzu A., ev sahibinin gitmesini bekledi.

Şüphelilerin Yakalanması ve Serbest Bırakılması

Olayın ardından Arzu A., ev sahibinden şikayetçi oldu ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Abdülhamit B. ve annesi Havva B.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

Olayın ardından kiracı Arzu A., yaşanan şiddet ve tehditlerle ilgili olarak hukuki süreç başlatmayı planlıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.