reklam
reklam

İzmir’de Helikopter Destekli Operasyonda 64 Şüpheli Gözaltına Alındı « İzmir Haber TV

20 Eylül 2024 - 11:54

İzmir’de Helikopter Destekli Operasyonda 64 Şüpheli Gözaltına Alındı

İzmir’de Helikopter Destekli Operasyonda 64 Şüpheli Gözaltına Alındı
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2024 - 20:01

İzmir’de, narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan helikopter destekli polis operasyonunda, torbacı olarak bilinen zehir tacirlerine yönelik 64 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silahlarla ilgili olarak adli işlemler başlatıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, yaklaşık 3 aylık bir süre boyunca teknik ve fiziki takip yöntemleriyle yürütülen çalışmalar neticesinde, kent merkezi ile Kemalpaşa, Menemen, Ödemiş, Selçuk, Tire ve Torbalı ilçelerinde helikopter destekli eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda, torbacı olarak bilinen zehir tacirlerine yönelik geniş kapsamlı bir operasyon düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda yapılan aramalarda; çeşitli tür ve miktarda uyuşturucu maddeler ile 2 adet pompalı tüfek ve 2 adet tabanca ele geçirildi. Ayrıca, operasyonda 64 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet yetkilileri, gözaltına alınan şüphelilerin adli süreçlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildiğini ve bu süreçte 45 şüphelinin tutuklandığını, 13 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı.

Bu operasyon, İzmir’de narkotik suçlarla etkin bir mücadele yürütülmesi ve zehir tacirlerine yönelik caydırıcı adımların atılması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.