reklam
reklam

İzmir’de Cezaevi Aracına Uyuşturucu Poşeti Saklayan Şahıs Yakalandı « İzmir Haber TV

20 Eylül 2024 - 01:32

İzmir’de Cezaevi Aracına Uyuşturucu Poşeti Saklayan Şahıs Yakalandı

İzmir’de Cezaevi Aracına Uyuşturucu Poşeti Saklayan Şahıs Yakalandı
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2024 - 22:37

İzmir’in Konak ilçesinde, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan hükümlü bir kişinin uyuşturucu madde siparişi verdiği şüphelinin, cezaevi aracına uyuşturucu poşeti saklaması üzerine yapılan operasyon sonucunda yakalandı.

Olayın Detayları

Geçtiğimiz günlerde Fevzi Paşa Bulvarı’nda meydana gelen olayda, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’na ait resmi araç, diş hastanesinin tadilatı için ilçeye getirilen hükümlü işçiler tarafından kullanılıyordu. Cezaevi aracı park halindeyken, motosikletli bir şahıs aracın arka kısmına yaklaşıp, elindeki siyah poşeti aracın altına bıraktı. Bu anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Güvenlik Kameraları ve Yakalanma

Poşetin aracın altına saklandığını gören güvenlik görevlileri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler, kamera görüntülerinden poşeti buldu ve içinden 1,216 adet sentetik uyuşturucu hap çıkardı. Yapılan incelemede, motosikletin 35 NNM 02 plakalı olduğu ve şahsın 36 yaşındaki Önder K. olduğu belirlendi. Önder K., Buca ilçesinde yapılan operasyonla yakalandı.

Şüphelinin İfadesi ve Bağlantılar

Yakalanan şüpheli Önder K., ifadesinde uyuşturucu maddeleri cezaevi aracına bırakan kişinin Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan bir hükümlü olduğunu ve 5 bin TL karşılığında anlaşma yaptığını belirtti. Uyuşturucu maddeleri F.K. adlı hükümlünün kardeşi S.C.K.’den temin ettiğini ve poşeti cezaevi aracının altına bıraktığını itiraf etti.

Gelişmeler

Polis ekipleri, uyuşturucu maddeyi temin eden kişinin F.K. (27) ve maddeleri veren kişinin ise S.C.K. (17) olduğunu tespit etti. Önder K. gözaltına alınırken, ele geçirilen uyuşturucu haplar Narkotik Şube Müdürlüğüne teslim edildi. S.C.K. ise halen aranıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.