reklam
reklam

10 Yıl Süren Tükürük Bezi İltihabı Son Buldu: Tahsin Çiftçi Sağlığına Kavuştu « İzmir Haber TV

19 Eylül 2024 - 19:52

10 Yıl Süren Tükürük Bezi İltihabı Son Buldu: Tahsin Çiftçi Sağlığına Kavuştu

10 Yıl Süren Tükürük Bezi İltihabı Son Buldu: Tahsin Çiftçi Sağlığına Kavuştu
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2024 - 8:00

İzmir’de yaşayan Tahsin Çiftçi, 10 yıldır her sabah yüksek ateş ve boğaz ağrısıyla uyanıyordu. Tükürük bezlerindeki kronik iltihap nedeniyle yıllardır şifa arayan Çiftçi, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Ceyda Tarhan ile tanıştıktan sonra sağlığına kavuştu.

Dr. Tarhan, Çiftçi’nin tükürük bezlerine kortizon enjekte ederek tedavi uyguladı. İlk dozdan itibaren rahatlama hisseden Tahsin Çiftçi, 10 yıl sonra ağrısız ve ateşsiz bir güne başlayabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Dr. Tarhan, hastalığın nadir görülen bir tükürük bezi iltihabı olduğunu ve standart bir tedavisi olmadığını ifade ederek, uyguladıkları kortizon tedavisinin Çiftçi’yi iyileştirdiğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.