reklam
reklam

İzmir’de Mezardan Çıkan Kemikler Şok Etti: Savcılık Soruşturma Başlattı « İzmir Haber TV

22 Ekim 2024 - 12:17

İzmir’de Mezardan Çıkan Kemikler Şok Etti: Savcılık Soruşturma Başlattı

İzmir’de Mezardan Çıkan Kemikler Şok Etti: Savcılık Soruşturma Başlattı
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 9:25

İzmir’in Buca ilçesindeki Eski Buca Mezarlığı’nda, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Elif Küntaş’ın (32) cenazesi dedesi Nurettin Küntaş’ın mezarının üzerine defnedilmek üzereyken çıkan kemikler aileyi şoke etti.

Defin işlemi sırasında, 1979 yılında ölen dedenin mezarından açılan bir poşette iki kişiye ait kemikler bulundu. Mezar kazılırken karşılaşılan bu durum, Küntaş ailesine büyük bir şaşkınlık yaşattı. Aile, hemen durumu Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Elde edilen kemikler, DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Elif Küntaş’ın kuzeni Ali Baybars, mezar açıldığında çıkan kemiklerin önce dedelerine ait olduğunu düşündüklerini ancak sonradan gerçeği anladıklarını belirtti. Baybars, “Mezar kazıldığı esnada diz boyundayken torba içerisinde kemikler bulundu. Önce dedemizin kemikleri sandık ama sonra bunun böyle olmadığını anladık” dedi.

Olayla ilgili olarak savcılık geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.