reklam
reklam

Göztepe’de Doğan Küçükkuru yası « İzmir Haber TV

29 Mart 2024 - 00:13

Göztepe’de Doğan Küçükkuru yası

Göztepe’de Doğan Küçükkuru yası
Son Güncelleme :

11 Ekim 2021 - 11:56

SÜPER Lig’deki İzmir temsilcilerinden Göztepe’nin eski efsane futbolcularından Doğan Küçükduru, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede 67 yaşında hayata gözlerini yumdu.

SÜPER Lig’deki İzmir temsilcilerinden Göztepe’nin eski efsane futbolcularından Doğan Küçükduru, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede 67 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Göztepe’nin 1977-1978 sezonunda şampiyon olan unutulmaz kadrosunda yer alan Doğan Küçükduru, sarı kırmızılılarda 1971-1975 ve 1977-1980 yılları arasında 7 sezon forma giyip futbolu yine Göz-Göz’de bırakmıştı. A Milli Takım’da da 1 kez forma giyen Küçükkuru’nun cenazesi kulüpte tören yapılmadan, Urla Güvendik Mezarlığı’nda koronavirüs tedbirleriyle defnedilecek.

Göztepe'de Doğan Küçükkuru yası

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.