reklam
reklam

Altay’da Melih olmadı « İzmir Haber TV

20 Nisan 2024 - 10:49

Altay’da Melih olmadı

Altay’da Melih olmadı
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2021 - 10:32

SÜPER Lig’de mücadele edeceği yeni sezon öncesi hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Altay, gurbetçi sol bek Melih Altıkulaç’la anlaşamadı.

SÜPER Lig’de mücadele edeceği yeni sezon öncesi hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Altay, gurbetçi sol bek Melih Altıkulaç’la anlaşamadı. Fransa ekibi Olimpique Lyon’dan transfer edilmek üzere İzmir’e gelen 19 yaşındaki savunmacı Erzurum kampına katıldıktan sonra takımdan ayrıldı.

Son olarak dün Fildişi Sahilli ön libero Serge Aka ve Polonyalı kaleci Mateusz Lis’i kadrosuna katarak toplam 7 takviye yapan siyah-beyazlılar, Yunan sağ kanat Anastasios Chatzigiovanis, Mısırlı golcü Ahmed Yasser Rayan ve Şilili 10 numara Cesar Pinares’le görüşmeleri sürdürüyor.

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.