reklam
reklam

Bornova Belediyesi, Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi « İzmir Haber TV

26 Nisan 2024 - 18:21

Bornova Belediyesi, Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi

Bornova Belediyesi, Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi
Son Güncelleme :

21 Eylül 2022 - 9:03

Bornova Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçe genelinde yaptığı yol yenileme çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bünyesinde bulunan asfalt üretim tesisi ve beton santrali ile Meriç Mahallesi ve İnönü Mahallesi’nin büyük caddelerinden Şehit Mustafa Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarına başladı.

Bornova Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçe genelinde yaptığı yol yenileme çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bünyesinde bulunan asfalt üretim tesisi ve beton santrali ile Meriç Mahallesi ve İnönü Mahallesi’nin büyük caddelerinden Şehit Mustafa Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarına başladı.

Asfalt serimini yerinde inceleyen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Bornova’nın her köşesinde büyük bir hızla yol çalışması yapıyoruz. Elbette talep çok ama ihtiyaç analizi doğrultusunda uzun yıllardır sorun yaşanan yollara öncelik verdik. Şu ana kadar 21 bin 500 ton asfalt döktük” dedi.

Kaynak: ANKA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.