reklam
reklam

Aliağa Muhtarları, Sorunları Çözmek İçin Bir Araya Geldi « İzmir Haber TV

20 Eylül 2024 - 00:35

Aliağa Muhtarları, Sorunları Çözmek İçin Bir Araya Geldi

Aliağa Muhtarları, Sorunları Çözmek İçin Bir Araya Geldi
Son Güncelleme :

18 Eylül 2024 - 12:24

Aliağa ilçesindeki mahalle muhtarları, yaşadıkları sorunları çözmek amacıyla düzenlenen toplantılarda bir araya geliyor. Son olarak MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın davetiyle Güzelhisar Belediye Dinlenme Tesisleri’nde bir araya geldiler.

Toplantıda, elektrik kesintileri, internet sorunları ve öğrenci taşımacılığı gibi konular ele alındı. Milletvekili Osmanağaoğlu, internet sorunlarıyla ilgili bölge müdürü ile iletişime geçerek muhtarların taleplerini aktardı.

İzmir Telekom Bölge Müdürü Semih Elibol ile yapılan görüşmede, özellikle Yeni Mahalle ve Örnekent Mahallesi’nde yaşanan sıkıntıların 2024 yılı içinde çözüme kavuşturulacağı belirtildi. Muhtarlar, çözüm arayışlarını sürdüreceklerini ifade ederek kendilerine destek olan yetkililere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.