reklam
reklam

Çeşme Alaçatı Gişelerinde Bayram Yoğunluğu « İzmir Haber TV

20 Eylül 2024 - 10:03

Çeşme Alaçatı Gişelerinde Bayram Yoğunluğu

Çeşme Alaçatı Gişelerinde Bayram Yoğunluğu
Son Güncelleme :

17 Haziran 2024 - 12:03

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, İzmir’in Çeşme ilçesine akın etmeye devam ediyor. Bayramın ikinci gününde en çok tercih edilen tatil bölgelerinden biri olan Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’ne giriş yapmak isteyen araçlar, Alaçatı Gişeleri’nde büyük bir yoğunluk oluşturdu.

Alaçatı Gişeleri’nde meydana gelen yoğunluk nedeniyle yüzlerce metre araç kuyruğu oluştu. Tatilciler, uzun kuyruklarda bekleyerek Alaçatı’nın keyfini çıkarmak için sabırsızlanıyorlar. Gişelerde hem asayiş ekipleri hem de trafik polisleri, yoğunluğu yönetmek ve girişlerde düzeni sağlamak için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Havadan çekilen görüntülerde, gişelerdeki yoğunluğun ve araç kuyruklarının net bir şekilde görüldüğü belirtiliyor. Tatilciler, güzel havanın keyfini çıkarırken, yetkililer de güvenliği ve trafik akışını sağlamak için titizlikle çalışıyorlar.

Çeşme, bayram tatili süresince Türkiye’nin en çok tercih edilen destinasyonları arasında yer alarak ziyaretçi akınına uğruyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.