reklam
reklam

Çeşme’de Kurban Bayramı Yoğunluğu: Ilıca Plajı ve Alaçatı Gişeleri « İzmir Haber TV

20 Eylül 2024 - 09:48

Çeşme’de Kurban Bayramı Yoğunluğu: Ilıca Plajı ve Alaçatı Gişeleri

Çeşme’de Kurban Bayramı Yoğunluğu: Ilıca Plajı ve Alaçatı Gişeleri
Son Güncelleme :

17 Haziran 2024 - 12:02

İzmir’in Çeşme ilçesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince büyük bir ziyaretçi akınına uğradı. İlçenin nüfusu bayramın ikinci günü itibariyle 1 milyona kadar yükseldi ve otellerde doluluk oranı yüzde 90’ı geçti. Türkiye’nin farklı illerinden gelen vatandaşlar, özellikle ünlü Ilıca Plajı’nda ve Alaçatı gişelerinde yoğunluk oluşturdu.

Ilıca Plajı, dünyaca ünlü olmasının da etkisiyle tatilcilerin akınına uğradı. Plajda öyle bir kalabalık oluştu ki, iğne atılsa yere düşmeyecek bir yoğunluk gözlendi. Vatandaşlar, sıcak havaya rağmen denizin serin sularında keyif yaparak bayramın tadını çıkardılar. Plajdaki bu yoğunluk, havadan çekilen görüntülerle de belgelendi.

Alaçatı gişelerinde de benzer şekilde metrelerce kuyruk oluştuğu ve yetkililerin ek tedbirlerle güvenliği sağlamak için çalıştıkları bildirildi. Hem polis hem de jandarma ekipleri, tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için ek önlemler aldılar.

Bu yoğunluklarla birlikte Çeşme, Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinden biri olarak bayram seyahatlerinin önemli duraklarından biri haline geldi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.