reklam
reklam

Aliağa’da trafo patladı, sonrasında market deposunda yangın çıktı « İzmir Haber TV

19 Mart 2024 - 12:22

Aliağa’da trafo patladı, sonrasında market deposunda yangın çıktı

Aliağa’da trafo patladı, sonrasında market deposunda yangın çıktı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 8:47

İzmir’in Aliağa ilçesinde sokakta bulunan trafonun iki kez patlaması sonrası yakınlardaki bir marketin deposunda yangın çıktı.

İzmir’in Aliağa ilçesinde sokakta bulunan trafonun iki kez patlaması sonrası yakınlardaki bir marketin deposunda yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerince söndürülürken, depoda maddi hasar meydana geldi.

Olay, saat 00.15 sıralarında Kültür Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 275. Sokak’ta bulunan bir trafoda iki kez patlama yaşandı. Trafonun adeta bomba gibi patlaması çevredeki vatandaşları tedirgin ederken, yaklaşık 10 dakika sonra 20 metre ileride bulunan bir marketin deposunda ise yangın çıktı. Yangını gören devriye halindeki bekçi ekipleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Hızlı bir şekilde olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, depoda çıkan yangına kısa sürede müdahale etti. Alevler, ekipler tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Elektrik şirketine bağlı ekipler olay yerine gelerek çalışma yaptı. Aliağa Belediyesi görevlileri de sokakta temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yangın sonrası marketin deposunda bulunan ürünler kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. – İZMİR

Kaynak:İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.