reklam
reklam

Eski sevgilisini 19 yerinden bıçakladı! Nedeni ‘yok artık’ dedirtti « İzmir Haber TV

25 Nisan 2024 - 23:05

Eski sevgilisini 19 yerinden bıçakladı! Nedeni ‘yok artık’ dedirtti

Eski sevgilisini 19 yerinden bıçakladı! Nedeni ‘yok artık’ dedirtti
Son Güncelleme :

09 Mart 2023 - 12:05

Amerika Birleşik Devletleri’nin Wisconsin eyaletinde yaşanan olay dünyada ses getirdi. Söz konusu olayda genç kadının eski sevgilisine yaptıkları yer aldı.

Morgan Lund isimli 21 yaşındaki genç kadın, bir sabah uyandığında o zaman beraber olduğu sevgilisine saldırdı. Genç adamı 19 farklı yerinden bıçaklayan Morgan, ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Sevgilisini göğüs, yüz, sırt, omuz ve ellerinden bıçaklayan Morgan, kendine geldiğinde sevgilisinin öleceğini düşündü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİREl Chapo’nun adamlarına infaz! 26 saniyelik görüntü kan dondurduHaberi Görüntüle

KENDİNDE OLMADIĞINI İDDİA ETTİ

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen Morgan, akıl hastası olduğunu iddia etti. Sevgilisini bıçaklarken ‘rüya gördüğünü’ ve kendinde olmadığını belirten Morgan, suçsuz olduğunu öne sürdü.

‘KARANLIK BİR FİGÜR GÖRDÜM’

Olay anını anlatan Morgan, kendine geldiğinde sevgilisini kanlar içinde kanepede bulduğunu söyledi. Morgan o anlarda insana benzemeyen karanlık bir figür gördüğünü ve bir anda ona saldırmak istediğini aktardı.

Mağdur genç adamın ifadeleri de mahkemedeki dosyada yerini aldı. Şahıs, daha önce de Morgan tarafından şiddet gördüğünü ve birçok kez darbedildiğini belirterek sürekli kavga ettiklerini aktardı.

DAVA ERTELENDİ

Mahkeme ise Morgan’ın psikolojik bir testten geçmesini isteyerek davayı erteledi. Morgan şu anda kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla 250.000 kefalet bedeliyle hapiste tutuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRNefes kesen operasyon! Ruslar siperde kötü sıkıştıHaberi Görüntüle

Körfez Karteli: Meksika'nın gizli sahipleri! ABD'li turistlerin katili kim? İddialar korkunç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKörfez Karteli: Meksika’nın gizli sahipleri! ABD’li turistlerin katili kim? İddialar korkunçHaberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRPolisten 20 yılda 12 kadına tecavüz! Biri itirafçı olduHaberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRGelin düğünde öldü! Kayınbaba, damadı baldızıyla evlendirdiHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.