reklam
reklam

Bakan Kurum, İzmir’deki depremde şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını bildirdi « İzmir Haber TV

28 Nisan 2024 - 22:12

Bakan Kurum, İzmir’deki depremde şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını bildirdi

Bakan Kurum, İzmir’deki depremde şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını bildirdi
Son Güncelleme :

01 Şubat 2021 - 11:02

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin, İl Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerini başlattıklarını ve şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadıklarını bildirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin, İl Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerini başlattıklarını ve şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadıklarını bildirdi.

Kurum, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, depremlerden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Depremin hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimiz incelemelerini başlattılar. Şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık.” ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.