reklam
reklam

Serbest kalan hırsızların sevinçleri kursağında kaldı « İzmir Haber TV

28 Mart 2024 - 17:59

Serbest kalan hırsızların sevinçleri kursağında kaldı

Serbest kalan hırsızların sevinçleri kursağında kaldı
Son Güncelleme :

05 Kasım 2021 - 12:30

İzmir’in Ödemiş ilçesinde polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edilen motosiklet hırsızları serbest kaldı.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edilen motosiklet hırsızları serbest kaldı. Aynı suçu bir önceki gün de işledikleri tespit edilen hırsızlık şüphelileri, adliye çıkışında yeniden gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 3 Kasım günü Hürriyet Mahallesi Şehit Özpolat Caddesi’nde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı olayının ardından çalışma başlattı. Olayın faillerinin Gökhan Ş. ve Yücel K. olduğunu belirleyen ekipler, 2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmalarına karar verildi.

Sevinçleri kursağında kaldı

Öte yandan, soruşturma kapsamında çalışma yapan polis ekipleri, yine 3 Kasım tarihinde bu kez ilçeye bağlı Hürriyet Mahallesi Beşgöz Caddesi’nde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı olayının da aynı şüpheliler tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Gökhan Ş. ve Yücel K., adli kontrol şartıyla serbest kaldıkları adliye kapısının çıkışında polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından yeniden adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tutuklandı.

Serbest kalan hırsızların sevinçleri kursağında kaldı

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.