reklam
reklam

Sarıpıncık Deniz Feneri’nde Gökyüzü Şöleni « İzmir Haber TV

20 Mayıs 2024 - 09:06

Sarıpıncık Deniz Feneri’nde Gökyüzü Şöleni

Sarıpıncık Deniz Feneri’nde Gökyüzü Şöleni
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2023 - 11:07

İzmir’in Karaburun ilçesinde bulunan Sarpıncık Deniz Feneri, uzun pozlama tekniğiyle çekilen samanyolu ve yıldız izi fotoğraflarıyla eşsiz görüntülere sahne oldu. Fenerin ışıklarıyla beraber çekilen fotoğraflar, gökyüzünde muhteşem bir şölen oluşturdu.

Sarıpıncık Deniz Fenerinde gökyüzü şöleni…

Deniz feneri yıldızlarla süslendi.

İzmir’in Karaburun ilçesinde bulunan Sarpıncık Deniz Feneri, uzun pozlama tekniğiyle çekilen samanyolu ve yıldız izi fotoğraflarıyla eşsiz görüntülere sahne oldu.

İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Sarpıncık Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Sarpıncık Deniz Feneri, fotoğraf tutkunları için eşsiz manzaralar sunuyor. Deniz fenerinin gece şehrin ışıklarından uzak bir konumda bulunması özellikle samanyolu fotoğrafçılarının da uğrak yeri haline geldi. Fenerin ışıklarıyla beraber uzun pozlama tekniğiyle çekilen Samanyolu ve yıldız izi fotoğrafları gökyüzü şöleni oluşturdu.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.