reklam
reklam

‘Kertenkeleler Operasyonu’nda suç örgütü çökertildi; 9 gözaltı « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 05:31

‘Kertenkeleler Operasyonu’nda suç örgütü çökertildi; 9 gözaltı

‘Kertenkeleler Operasyonu’nda suç örgütü çökertildi; 9 gözaltı
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 8:34

İzmir ve Ödemiş çevresinde, “Kertenkele” lakaplı Batuhan Tok’un liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, örgüt lideri dahil olmak üzere toplamda 9 kişi yakalandı. Operasyon, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Örgüt üyelerine yönelik “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yönetmek, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olmak, Örgüte Yardım Etme, Örgüt Adına Suç İşleme, Tehdit, Yaralama” suçlamalarıyla operasyon gerçekleştirildi. Ayrıca, örgüte silah temin ettiği belirlenen kişilere de yönelik çalışmalar yapıldı ve 9 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Operasyon sonucunda, yapılan ikamet aramalarında toplamda 5 tabanca, 6 tüfek, 77 adet tabanca fişeği, 60 adet tüfek kartuşu ve 106 adet sentetik ecza ele geçirildi. Bu başarılı operasyonun gerçekleşmesinde Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonu ve İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katkısı büyük oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.