reklam
reklam

İzmir’de Sulak Alanlarda Kaçak Avlananlara Para Cezası « İzmir Haber TV

28 Nisan 2024 - 17:38

İzmir’de Sulak Alanlarda Kaçak Avlananlara Para Cezası

İzmir’de Sulak Alanlarda Kaçak Avlananlara Para Cezası
Son Güncelleme :

12 Ocak 2024 - 8:08

Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, İzmir’deki sulak alanlarda dronla kaçak avlandığı tespit edilen 2 kişiye toplam 7 bin 398 lira para cezası uyguladı.

İzmir\'de Sulak Alanlarda Kaçak Avlananlara Para Cezası

Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, İzmir’deki sulak alanlarda dronla kaçak avlandığı belirlenen 2 kişiye, para cezası uyguladı.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürlüğünün koordinasyonunda av koruma ve kontrol ekibi ile İzmir Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Gebekirse Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası, Belevi ve Barutçu gölünde denetimler gerçekleştirdi.

Ekipler, dron ile yapılan kontroller sırasında kaçak şekilde avcılık yaptığı belirlenen 2 kişiye, toplam 7 bin 398 lira ceza uyguladı.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.