reklam
reklam

İzmir’de kuru sıkı tabancaların namlularını açarak sattığı belirlenen şüpheli yakalandı « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 06:29

İzmir’de kuru sıkı tabancaların namlularını açarak sattığı belirlenen şüpheli yakalandı

İzmir’de kuru sıkı tabancaların namlularını açarak sattığı belirlenen şüpheli yakalandı
Son Güncelleme :

03 Mart 2021 - 9:39

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kuru sıkı tabancaların namlularını açarak sattığı tespit edilen şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda tüfek ve tabanca aparatı ele geçirildi.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kuru sıkı tabancaların namlularını açarak sattığı tespit edilen şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda tüfek ve tabanca aparatı ele geçirildi.

Ödemiş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede 1 kişinin kuru sıkı tabancaların namlularını açarak satışa sunduğu bilgisine ulaştı.

Şüphelinin adresine düzenlenen operasyonda 8 ruhsatsız tabanca, 1 tüfek, 13 şarjör, 10 şarjör yayı, 7 sürgü, 46 namlu aparatı, 40 parçalı namlu aparatı ve 74 fişek ile namlu açmaya yarayan aletler ele geçirildi.

Şüpheli, gözaltına alındı.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.