reklam
reklam

İzmir Otogarı’nda tadilat başladı « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 03:06

İzmir Otogarı’nda tadilat başladı

İzmir Otogarı’nda tadilat başladı
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 8:35

İzmir Otogarı, son aylarda tartışmalara konu olan bakımsızlığı ve davalık durumuyla gündemdeydi. Ancak, son zamanlarda yaşanan gelişmelerle birlikte terminalde tadilat çalışmaları başladı ve görünürde bir hareketlilik yaşanmaya başlandı. İZOTAŞ ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve yeni bir proje üzerinde çalışıldığı belirtiliyor.

1998’de yap-işlet-devret modeliyle açılan İzmir Otogarı, son aylarda bakımsızlık ve tartışmalı sözleşme durumuyla sık sık gündeme gelmişti. Ancak, terminaldeki gelişmelerle birlikte umut verici bir döneme girildiği görülüyor. Özellikle, İZOTAŞ’ın “yerinde yenileme” önerisiyle yapılacak tadilatlar, otogarın yeni bir görünüme kavuşmasını sağlayabilir.

Bu süreçte, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogara bir heyet göndererek yeni görüşmeler yapması bekleniyor. İZOTAŞ’ın “yerinde yenileme” projesiyle ilgili detaylı sunumunun yapılmasıyla, otogarın geleceği belirginleşecek. Yapılacak olan tadilatlarla birlikte, terminalin modern bir görünüme kavuşması ve hizmet kalitesinin artması hedefleniyor.

Otogarın geleceğiyle ilgili net bir kararın önümüzdeki günlerde alınması bekleniyor. Ya yeni bir ihaleyle otogarın yönetimi devredilecek ya da İZOTAŞ’ın 7 yıl daha sözleşmesinin uzatılması kabul edilecek. Her durumda, İzmir Otogarı’nın yenilenerek daha iyi bir hizmet sunması hedefleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.