reklam
reklam

Foça’da orman ve makilik yangını, 1 saatte söndürüldü « İzmir Haber TV

3 Mayıs 2024 - 09:46

Foça’da orman ve makilik yangını, 1 saatte söndürüldü

Foça’da orman ve makilik yangını, 1 saatte söndürüldü
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2021 - 8:38

İZMİR’in Foça ilçesinde, makilik ile ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan 1 saatlik müdahaleyle kontrol altına alınırken, 2 hektar alan zarar gördü.

İZMİR’in Foça ilçesinde, makilik ile ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan 1 saatlik müdahaleyle kontrol altına alınırken, 2 hektar alan zarar gördü.

Yenifoça Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki makilik ve ormanlık alanda, saat 07.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden çevredekilerin ihbarıyla bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, 1 uçak, 5 helikopter ve 12 arazöz ile sevk edildi. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın, 1 saatte kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürdürülürken, ilk belirlemelere göre, 2 hektar alan zarar gördü.

Foça'da orman ve makilik yangını, 1 saatte söndürüldü
Foça'da orman ve makilik yangını, 1 saatte söndürüldü

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.