reklam
reklam

Dikili’de Buket’in de Bulunması İçin Jandarma Karakolu Önünde Oturma Eylemi « İzmir Haber TV

25 Nisan 2024 - 23:49

Dikili’de Buket’in de Bulunması İçin Jandarma Karakolu Önünde Oturma Eylemi

Dikili’de Buket’in de Bulunması İçin Jandarma Karakolu Önünde Oturma Eylemi
Son Güncelleme :

04 Haziran 2022 - 9:19

İzmir’in Dikili ilçesi Yaylayurt Mahallesi sakinleri, lise öğrencisi Gözde Uslu’nun ardından kaybolan kuzeni Buket Uslu’nun da bulunması için Çandarlı Jandarma Karakolu önünde oturma eylem yaptı. Mahalle sakinleri,  “Adalet” diye sloganlar atarak Buket’in bulunmasını istedi.

OBEN ULU

İzmir’in Dikili ilçesi Yaylayurt Mahallesi sakinleri, lise öğrencisi Gözde Uslu’nun ardından kaybolan kuzeni Buket Uslu’nun da bulunması için Çandarlı Jandarma Karakolu önünde oturma eylem yaptı. Mahalle sakinleri,  “Adalet” diye sloganlar atarak Buket’in bulunmasını istedi.

Çandarlı Jandarma Karakolu önünde dün akşam saatlerinde toplanan Yaylayurt Mahallesi sakinleri Buket Uslu’nun bulunması için alkışlar eşliğinde oturma eylemi yaptı.

Dikili Kadın Platformu üyelerinin de destek olduğu eylem sırasında Buket’in annesi Gülşah Uslu sinir krizi geçirdi. Jandarma ekiplerinin, aile fertlerinden 10 gün süre isteyerek kızlarını bulacaklarının sözünü vermesi üzerine kalabalık dağıldı.

Jandarma ekipleri Yaylayurt Mahallesi’nde kaybolan kuzenlerden 16 yaşındaki Gözde Uslu’nun 1 Haziran Çarşamba Balıkesir’de V.A. ile birlikte olduğunu belirlemişti. 15 yaşındaki Buket Uslu ise 8 Mart’tan bu yana 89 gündür kayıp.

Kaynak: ANKA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.