reklam
reklam

Bornova FK, Oğuz Erk ile 3 yıllık anlaşma sağladı « İzmir Haber TV

28 Nisan 2024 - 23:30

Bornova FK, Oğuz Erk ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Bornova FK, Oğuz Erk ile 3 yıllık anlaşma sağladı
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2023 - 15:06

TFF 3. Lig takımlarından Bornova Futbol Kulübü, Bornova Yeşilovaspor’dan orta saha oyuncusu Oğuz Erk ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2000 doğumlu futbolcu, takıma katkı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

TFF 3’üncü Lig’in yeni ekiplerinden Bornova Futbol Kulübü, dış transferde ilk imzayı Bornova Yeşilovaspor’dan orta saha oyuncusu Oğuz Erk’e attırdı. Orta saha pozisyonunda görev yapan 2000 doğumlu futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya varıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü’nde profesyonel olan Oğuz Erk; Altay, Karşıyaka ve Yeşilova’da toplam 62 kez forma giydi. Bornova FK ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirten Oğuz Erk, “Burada genç ve dinamik bir ekip var. Ben de elimden geldiğinin en iyisini yaparak takımımıza katkı vermek istiyorum” dedi.Öte yandan İzmir ekibinde Akademi Ligleri Teknik Sorumluluğu görevine Haktan Tırıs getirildi.

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.