reklam
reklam

Araç sahiplerini mutlu edecek gelişme! Motorine indirim geliyor « İzmir Haber TV

28 Mart 2024 - 19:24

Araç sahiplerini mutlu edecek gelişme! Motorine indirim geliyor

Araç sahiplerini mutlu edecek gelişme! Motorine indirim geliyor
Son Güncelleme :

14 Kasım 2022 - 8:10

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarında indirim yapılacak. Motorinin litre fiyatı 1 lira 56 kuruş gerileyecek. Benzinde ve otogazda ise fiyat değişimi olmayacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BU GECE YARISINDAN İTİBAREN İNDİRİM GELİYOR

Motorin grubunda 15 Kasım salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 56 kuruş indirim bekleniyor.

LİTRE FİYATI 24,77 TL’YE LİRAYA DÜŞECEK

İndirimle birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 24,77 TL’ye, Ankara’da 24,90 TL’ye, İzmir’de 24,93 TL’ye gerileyecek.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK’nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.