reklam
reklam

Menemen FK 3 puan için Isparta’da terleyecek « İzmir Haber TV

25 Nisan 2024 - 20:28

Menemen FK 3 puan için Isparta’da terleyecek

Menemen FK 3 puan için Isparta’da terleyecek
Son Güncelleme :

08 Ekim 2022 - 8:59

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta son olarak evinde Bitexen Düzcespor’la 2-2 berabere kalıp zirve yarışında kayıp yaşayan Menemen Futbol Kulübü, yarın deplasmanda Isparta 32 Spor’la karşılaşacak.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta son olarak evinde Bitexen Düzcespor’la 2-2 berabere kalıp zirve yarışında kayıp yaşayan Menemen Futbol Kulübü, yarın deplasmanda Isparta 32 Spor’la karşılaşacak. Isparta Atatürk Stadı’nda, Özgür Reha Alıcı’nın yöneteceği karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Grupta 13 puanla liderlikten inen Menemen FK’da Teknik Direktör Özden Töraydın, son 2 maçı kazanamadıklarını belirterek, “Isparta deplasmanında 3 puanı almak için elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz. Galibiyetle dönerek yeniden zirve yarışının içinde olacağız” dedi.

– İzmir

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.