reklam
reklam

Karşıyaka’ya dişli rakip « İzmir Haber TV

25 Nisan 2024 - 10:22

Karşıyaka’ya dişli rakip

Karşıyaka’ya dişli rakip
Son Güncelleme :

07 Ekim 2022 - 8:09

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta son 4 maçı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçerek zirve hedefinin uzağında kalan Karşıyaka’nın pazar günü konuk edeceği Karbel Karaköprü Belediyespor, bu sezon henüz hiç yenilgi almadı.

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta son 4 maçı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçerek zirve hedefinin uzağında kalan Karşıyaka’nın pazar günü konuk edeceği Karbel Karaköprü Belediyespor, bu sezon henüz hiç yenilgi almadı. Şanlıurfa temsilcisi ligde 5 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

Karaköprü, 5 maçta kalesinde yalnız 1 gol görerek ligin en az gol yiyen ekibi oldu. Karşıyaka, geçen sezon da aynı grupta yer aldığı rakibine İzmir’de Atatürk Stadı’nda 4-1 yenilmiş, rövanşı ise 3-1 almıştı. Bu maçta kadroda revizyona gitmeye hazırlanan teknik direktör Erman Güraçar, Fatih Taşdelen, Namık Barış, Fatih Ergen, Recep ve Okan gibi isimlere hazır olmaları talimatını verdi.

– İzmir

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.