reklam
reklam

Göz-Göz, yükselişe geçti « İzmir Haber TV

19 Mart 2024 - 11:32

Göz-Göz, yükselişe geçti

Göz-Göz, yükselişe geçti
Son Güncelleme :

27 Mart 2023 - 8:44

Göztepe, Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 7 maçta sadece 1 kez kaybederek yükselişe geçti.

Göztepe, Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 7 maçta sadece 1 kez kaybederek yükselişe geçti. İzmir temsilcisi bu süreçte toplayabileceği 21 puanın 14’ünü topladı ve play-off hattı ile arasındaki puan farkını üçe indirdi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, son haftalarda aldığı galibiyetlerle birlikte yükselişe geçti. Sarı-kırmızılılar, ligin bazı bölümlerinde zaman zaman iki maçlık galibiyet serilerine imza atsa da sonrasında mağlubiyetlere ve puan kayıplarına engel olamamıştı. Durum böyle olunca İzmir temsilcisi play-off hattına bir türlü yaklaşamamıştı. Göztepe, son 7 haftada bunu tersine çevirdi ve gösterdiği istikrarlı performansla Erzurumspor FK, Bandırmaspor, Altınordu ve Tuzlaspor maçlarını kazandı, Boluspor ve Pendikspor’la da berabere kaldı. Göz-Göz, bu dönemde sadece Gençlerbirliği’ne kaybetti. Böylece sarı-kırmızılılar 4 galibiyet, 2 beraberlik,1 mağlubiyet alarak yükselişe geçti ve play-off hattı ile arasındaki puan farkını 3’e indirmiş oldu.

Zorlu müsabaka sonrasında Göztepe Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu’da takımın üst sıralara çıkmaya başladığını vurgulayarak, “Göztepe emin adımlarla yukarıya doğru tırmanmaya başladı. Başta futbolcuları, mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılarımız inşallah devam edecek. Yolumuz, önümüz açık” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.