reklam
reklam

Ödemişspor’un Eski Kalecisi, Gelin Çiçeğini Havada Yakaladı « İzmir Haber TV

26 Nisan 2024 - 01:42

Ödemişspor’un Eski Kalecisi, Gelin Çiçeğini Havada Yakaladı

Ödemişspor’un Eski Kalecisi, Gelin Çiçeğini Havada Yakaladı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2022 - 15:28

İzmir’de, Ödemişspor’un eski kalecilerinden Erol Duru, oğlunu evlendirdi. Gelin Merve Odabaşı çiçeğini atarken sıraya Erol Duru da girdi. Gelinin havaya fırlattığı çiçeği, kalecilikten kalma refleksleriyle hamle yapan Erol Duru yakaladı. Duru, “Gelinimin çiçeğini kimseye kaptırmamak için atladım” dedi.

MANSUR ÇELİK

İzmir’de, Ödemişspor’un eski kalecilerinden Erol Duru, oğlunu evlendirdi. Gelin Merve Odabaşı çiçeğini atarken sıraya Erol Duru da girdi. Gelinin havaya fırlattığı çiçeği, kalecilikten kalma refleksleriyle hamle yapan 63 yaşındaki Erol Duru yakaladı. Duru, “Gelinimin çiçeğini kimseye kaptırmamak için atladım” dedi.

Ödemişspor’un eski kalecilerinden Erol Duru’nun oğlu Aslan Fazlı Duru ile Merve Odabaşı, geçen cumartesi günü evlendi. Ödemiş’te yapılan düğünde, gelin Merve Odabaşı çiçeğini attığı sırada damadın ve gelinin arkadaşları sıraya girdi. Gelin çiçeği yakalama ritüeline, damadın babası Erol Duru da katıldı.

Merve Odabaşı’nın havaya fırlattığı gelin çiçeğini, kalecilikten kalma refleksleriyle hamle yapan Erol Duru yakaladı. Erol Duru, “Gelinimin çiçeğini kimseye kaptırmamak için atladım” dedi.

Kaynak: ANKA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.