reklam
reklam

61 yıl hapis cezası ile aranan pazaryeri hırsızı yakalandı « İzmir Haber TV

26 Nisan 2024 - 01:44

61 yıl hapis cezası ile aranan pazaryeri hırsızı yakalandı

61 yıl hapis cezası ile aranan pazaryeri hırsızı yakalandı
Son Güncelleme :

05 Kasım 2022 - 14:56

8 ayrı ilde özellikle pazaryerlerinde hırsızlık yaptığı belirlenen ve 61 yıl hapis cezası ile aranan kadın, İzmir’in Buca ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

8 ayrı ilde özellikle pazaryerlerinde hırsızlık yaptığı belirlenen ve 61 yıl hapis cezası ile aranan kadın, İzmir’in Buca ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik kurulan özel ekiplerle yaptığı çalışmada, 8 ayrı ilde yankesicilik ve pazaryerlerinde hırsızlık yaptığı belirlenen şüphelinin yerini tespit etti. Ö.P. adlı kadın, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan yakalanan Ö.P.’nin hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık suçlarından hakkında kesinleşmiş 61 yıl hapis cezası bulunduğu belirlendi. Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. – İZMİR

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.