reklam
reklam

OTOMOBİLİN TAKLALAR ATARAK SAVRULDUĞU VE SÜRÜCÜSÜNÜN ÖLDÜĞÜ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI « İzmir Haber TV

20 Nisan 2024 - 12:41

OTOMOBİLİN TAKLALAR ATARAK SAVRULDUĞU VE SÜRÜCÜSÜNÜN ÖLDÜĞÜ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

OTOMOBİLİN TAKLALAR ATARAK SAVRULDUĞU VE SÜRÜCÜSÜNÜN ÖLDÜĞÜ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Son Güncelleme :

22 Kasım 2022 - 7:11

İZMİR’in Bayraklı ilçesinde, takla atarak metrelerce sürüklenen otomobilin kaza görüntüleri ortaya çıktı.

İZMİR’in Bayraklı ilçesinde, takla atarak metrelerce sürüklenen otomobilin kaza görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, sürücü Anıl Kemerci’nin(26) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma ve trafik ışıklarına çarptıktan sonra taklalar attığı görülüyor. Kaza, geçtiğimiz Pazar günü saat 01.00’de Bayraklı ilçesi Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Anıl Kemerci idaresindeki 35 FCT 305 plakalı otomobil, kavşaktaki kaldırıma çarpması sonucu sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, trafik ışığına da çarptıktan sonra takla atmaya başladı. Otomobil metrelerce savrulurken, kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık, 110 AKS ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, caddeye savrulan otomobil parçaları nedeniyle ikinci bir kaza yaşanmaması için önlem aldı. Öte yandan, 110 AKS ekipleri otomobilde sıkışan sürücü Anıl Kemerci ve yolcu konumundaki arkadaşı Ö.U.(24) çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Kemerci’nin hayatını kaybettiği belirlendi. KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI.

Öte yandan, Anıl Kemerci’nin yaşamını yitirdiği arkadaşı Ö.U.’nun da yaralandığı trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’nde hızlı olduğu belirlenen otomobil, kavşağa girdiği sırada kaldırıma çarpması sonucu kontrolden çıkıyor ve daha sonra trafik ışığına çarparak takla atmaya başlıyor. Anıl Kemerci’nin idaresindeki otomobil, metrelerce sürüklendikten sonra duruyor. OTOMOBİL ALMAK İÇİN İZMİR’E GELMİŞLER

Kazada yaşamını yitiren Anıl Kemerci ve yaralı olarak kurtulan arkadaşı Ö.U.’nun İstanbul‘dan İzmir‘e otomobil satın almak için görüşmeye geldiği öğrenildi. Ses sanatçısı Hüsnü Kemerci’nin yeğeni olduğu öğrenilen Anıl Kemerci, İstanbul’un Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahallesi’ndeki Gökyiğit Camii’nde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğulandı.

Kaynak: DHA

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.